ArsPro Pharma BVProductie van voedingssupplementen, fytotherapeutische bereidingen, cosmetica en veterinaire supplementen.

Grote mogelijkheden voor kleine charges

Op de farmaceutische markt neemt de vraag naar hoog kwalitatieve gezond heidsproducten en cosmetica geproduceerd in kleine charges steeds meer toe. Dit vereist een grote mate van flexibiliteit ten aanzien van het productie- en planningsproces. Kleine en grote charges moeten elkaar in de productiefaciliteit snel kunnen afwisselen. ArsPro Pharma heeft zich gespecialiseerd op dit gebied.

Onze technische faciliteiten en apparatuur zijn volledig ingericht op om u als klant van dienst te zijn en aan al uw productie opdrachten te kunnen voldoen GROOT of KLEIN. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de bereiding van bestaande recepten, maar ook voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Naast productgroepen als tincturen, capsules, tabletten en zalven bieden we ook verschillende afvulmogelijkheden, zoals bulk, flessen, potten, sachets of blisters.

ArsPro Pharma assisteert en faciliteert u ook bij het produceren van verpakkingen (omdoos) en productinformatie (bijsluiters). Arspropharma ondersteunt u ook bij het laten vervaardigen van productdossiers die voldoen aan de eisen die de warenwet aan gezondheidsproducten stelt. ArsPro Pharma BV is in 2004 opgericht door drs. J.K.J.Kuiper, industrieel apotheker. De dagelijkse leiding is in handen van ingenieur A.R. Schröder, die de hoge kwaliteit van ArsPro Pharma en de producten waarborgt.

Certificering

De kwaliteit van de producten staat bij ArsPro Pharma hoog in het vaandel. Dit was dan ook de reden om het bedrijf te laten certificeren. Sinds oktober 2007 is ArsPro Pharma ISO 22.000 gecertificeerd (trade, production and distribution of food supplements; processing and packing of raw materials for food supplements issued by costumers) en GMP+ gecertificeerd (inkoop van grondstoffen en halffabricaten t.b.v. productie van voedingssupplementen; productie van voedingssupplementen voor hobbydieren in opdracht van derden en het ontwikkelen van voedingssupplementen).

Productontwikkeling

Voor het ontwikkelen van nieuwe producten bent u bij ArsPro Pharma aan het juiste adres. In nauwe samenwerking met de klant ( onder strikte geheimhouding) worden nieuwe producten ontwikkeld volgens de geldende richtlijnen. Een proefproductie kan plaatsvinden in het galenisch laboratorium van ArsPro Pharma. De eisen die aan producten worden gesteld, worden in het analytisch laboratorium geanalyseerd volgens richtlijnen uit de pharmacopea.

Daarbij wordt gebruikt gemaakt van de meest geavanceerde technieken zoals Gaschromatografie (GC) , High Performance Liquid Chromatografie (HPLC) , UV-VIS spectrometrie en AAS (Atomaire Absorptie Spectrometrie).
Productgroepen

Tincturen *
Extracten (vloeibaar) *
Maceraten
Siropen
Tabletten (diverse formaten)
Capsules (formaten 1 0 00)
Poedermengsels
Zalven (op uw receptuur)
Cremes (op uw receptuur)


*levering aan vergunninghouders ook mogelijk onder AGD.

Afvulmogelijkheden (primair)

Bulk
Emmers
Vaten
Bidons
Consumentenverpakking
Flessen
Potten
Sachets
Blister
Tube (aluminium of kunststof)

Extra mogelijkheden

Etiketteren
Coderen van verpakking
Om-doosje / Overdoos
Toevoeging bijsluiter

CONTACT

ArsPro Pharma BV

Postadres
Postcode
Plaats (Nederland)
Tel.
Fax
e-mail
Website
KvK
BTW
AGP nr
ABN AMRO
Certificering
De Steiger 209
1351 AW
Almere
0362 00 21 70
0362 00 21 71

www.arspropharma.nl
39085347
812936413.B01
NL-06560401086
NL26ABNA0462808335
ISO 22.000 & GMP +Valide CSS! Valid XHTML 1.0 Strict